Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Op Koers Online

Op Koers Online bestaat uit online educatieve chatgroepscursussen voor kinderen, ouders en broers en zussen. De cursussen zijn bedoeld om ervaringen te delen en om samen met de andere deelnemers te zoeken naar oplossingen voor vragen en problemen rondom het omgaan met de diagnose, de behandeling en de gevolgen hiervan. Ze bestaan uit een aantal chatsessies binnen een gesloten en beveiligde chatbox, onder begeleiding van twee psychologen.

Cursus voor jongeren na einde behandeling

De Op Koers Online cursus voor jongeren na einde van de behandeling wordt binnenkort weer opnieuw ingepland. Zodra de startdatum van de eerstvolgende cursus bekend is, kunt u dat hier vinden. Deze cursus is bedoeld voor jongeren tussen de 12 tot en met 18 jaar die behandeld zijn voor kanker. Aanmelden kan via de website. Voor meer informatie open de flyer of kijk op de website www.opkoersonline.nl. 

Cursus voor brussen

Naast de huidige Op Koers Online cursus is er ook een Op Koers Online cursus voor broers en zussen beschikbaar. Deze cursus is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 18 die een broer/zus hebben die een vorm van kanker heeft of heeft gehad. De cursus start op woensdag 20 september 2017. Wil je meer weten? Open de flyer of kijk op de website www.opkoersonline.nl. Je kunt je hier ook aanmelden voor de cursus.

Cursus voor ouders

De Op Koers Online cursus voor ouders is momenteel nog in ontwikkeling. Zodra de startdatum van deze cursus bekend is kunt u dat hier terugvinden. Indien u meer informatie wilt hebben over de cursus of geïnteresseerd bent in deelname aan de cursus kunt u contact opnemen via opkoers@prinsesmaximacentrum.nl 

Deel deze pagina op social media