Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Prinses Máxima Centrum draagt bij aan initiatief Zorgdromen

24 november 2017

Als je de publieke opinie mag geloven zijn we terecht gekomen in een zorgnachtmerrie. Een nachtmerrie waar crisis onvermijdelijk is en het startpunt zal vormen van verandering. Het initiatief Zorgdromen gelooft in dromen als basis voor verandering. Via de website zorgdromen.nl krijgen de zorgdromen van Nederland een podium. Zoals de ambities van de leden van de Raad van Bestuur van het Prinses Máxima Centrum, die ondanks de uitdagingen waar we als zorgorganisatie voor staan, het dromen niet verleerd zijn en elke dag werken aan het realiseren ervan.


Ieder kind met kanker genezen!
"Een wereld waarin geen kind meer overlijdt door kanker. Waarin een kind niet alleen geneest van kanker, maar de rest van zijn of haar leven ook geen schade overhoudt als gevolg van de behandeling". Hiermee begint de zorgdroom van één van de leden van de Raad van Bestuur, Diana Monissen. Lees hier de volledige tekst van haar zorgdroom.

De komende weken verschijnen ook de zorgdromen van de andere leden van de Raad van Bestuur op zorgdromen.nl

Boek Zorgdromen
Er wordt door Zorgdromen ook gewerkt aan een boek waarin 100 dromen over de toekomst van de zorg een podium krijgen. Het boek verschijnt medio december.

Zorgdromen is een initiatief van Henk Pastoors (Nieuwe Zorg) en Philip J. Idenburg (BeBright)

Deel deze pagina op social media