Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Claudia de Breij geeft benefietconcert om ouders te ontzorgen

10 oktober 2017

In een uitverkocht TivoliVredenburg heeft Claudia de Breij met haar benefietconcert Mag ik dan bij jou €46.210,- ingezameld om ouders van een kind met kanker te ontzorgen. Het concert is de succesvolle start van Stichting Mag ik dan bij jou, waarvan Claudia de Breij beschermvrouwe is. Dit ontzorgingsfonds biedt gezinnen van een kind met kanker, die te maken krijgen met hoge onvoorziene kosten, een financieel vangnet. De stichting vervult met het fonds een grote droom van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK).

De VOKK wil ouders van een kind met kanker een financieel steuntje in de rug kunnen bieden bij het financieren van onoverkomelijke kosten, zoals kosten voor overnachtingen, brandstof, maaltijden en oppas voor de andere kinderen van het gezin. De VOKK is blij met de oprichting van de stichting en de opbrengt van het benefietconcert. De VOKK gaat nauw samenwerken met de maatschappelijk werkers van het Prinses Máxima Centrum en de daarbij betrokken meebehandelende ziekenhuizen. Ouders kunnen via hen een aanvraag doen.

Het benefietconcert Mag ik dan bij jou is tot stand gekomen met de belangeloze medewerking van Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Céline Janssen, Ernst Daniël Smid en De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’.

 

Deel deze pagina op social media