Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Lopende acties

Er worden veel acties ten behoeve van het Prinses Máxima Centrum georganiseerd. Vindt u het leuk om deel te nemen aan een event waarbij de opbrengst naar ons Centrum gaat? Bekijk hieronder de lopende acties.

  • Amsterdam is in januari 2019 gastheer van Jumping Amsterdam, de mondiale top uit de dressuur- en springsport. Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. En deze editie ondersteunt Jumping Amsterdam het beweegprogramma MAXIMAAL bewegen van het Prinses Máxima Centrum. Doel van dit programma is onder meer het leven van kinderen met kanker en hun families zo normaal als mogelijk door te laten gaan. Hiervoor zijn voorzieningen nodig die ervoor zorgen dat kinderen afleiding krijgen en actief kunnen zijn, wat bijdraagt aan hun herstel.
    Kinderen met kanker bewegen als gevolg van hun ziekte en behandeling namelijk veel minder; ongeveer 25% ten opzichte van hun gezonde leeftijdsgenoten. Voor deze groep kinderen is het belangrijk dat zij actief uitgedaagd worden in hun fysieke ontwikkeling op een voor hen passend niveau. Het beweegprogramma MAXIMAAL Bewegen maakt dit mogelijk en houdt rekening met de barrières en individuele mogelijkheden van de kinderen. Kaarten voor dit geweldige evenement zijn al in de verkoop!                                                Meer informatie vindt u op www.jumpingamsterdam.nl
  • In 2017 werd de eerste Prinses Máxima Centrum Rally verreden, een door de Lions Wassenaar-Duin tot in de puntjes verzorgde dag. Niet alleen de deelnemers hadden een heerlijke dag, ook een aantal kinderen uit het Prinses Máxima Centrum heeft kunnen meegenieten. Het resulteerde in een opbrengst van maar liefst € 125.500,- die geheel ten goede komt aan onze ouder-kindkamers.

    In 2018 organiseren de Lions Wassenaar-Duin wederom deze rally, ditmaal op zaterdag 9 juni. Houdt de website www.prinsesmaximacentrumrally.nl in de gaten voor meer informatie over deze rally voor oldtimers en bijzondere auto’s!

 

 

Deel deze pagina op social media