Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Cursus Basiskennis en –vaardigheden kinderoncologie

Tijdens de cursus ‘Basiskennis en –vaardigheden in de kinderoncologie’ ontvangen beginnende verpleegkundigen de nodige informatie om een vliegende start in het Prinses Máxima Centrum te maken.

Onderwerpen
In de cursus zijn uiteenlopende onderwerpen opgenomen, zoals basisprincipes van de kinderoncologie, behandelingen, verpleegkundige handelingen, klinisch redeneren, professionele communicatie, samenwerking rondom kind en ouders en werken in de ketenzorg. De ochtenden omvatten vooral kennisonderwerpen en de middagen oefenen in vaardigheden.

Doelgroep
Verpleegkundigen van het Prinses Máxima Centrum en de shared care ziekenhuizen, die nog niet de VVKO of de bijscholing ‘Professionals in de kinderoncologie’ volgen of hebben gevolgd.

Data
De cursus bestaat uit twee lesdagen. In 2018 zijn de eerste cursusdagen bekend:
Maandag 22 en dinsdag 23 januari 2018

Locatie
Omgeving Utrecht

Kosten
De kosten voor de cursus Basiskennis en –vaardigheden kinderoncologie bedragen € 190,- voor twee dagen inclusief lunch.

Accreditatie

Accreditatie voor deze cursus staat in aanvraag.

Aanmelden
Wil jij in twee dagen de belangrijkste basiskennis en –vaardigheden behandelen? Er zijn 20 plekken per dag beschikbaar, dus meld je snel aan.

Aanmelden vanuit Prinses Máxima Centrum
Deze cursus is verplicht voor nieuwe verpleegkundigen, voorwerkers en vvk-studenten. Mensen die deze cursus moeten volgen, ontvangen een uitnodigingsmail of -brief. Aanmelden is mogelijk, mits je rooster het toe laat. Er zijn 20 plekken per dag per cursus beschikbaar, dus meld je snel aan.


Aanmelden vanuit shared care ziekenhuis
Stuur een aanmeldingsmail aan academy@prinsesmaximacentrum.nl o.v.v. Basiskennis en –vaardigheden kinderoncologie. Vermeld in je mail:

  • De gewenste data (eerste en tweede voorkeur)
  • Naam
  • Functie
  • Telefoonnummer
  • Ziekenhuis

Interesse in cursus 'Basiskennis en basisvaardigheden'

Ja, ik heb interesse in de cursus ‘Basiskennis en basisvaardigheden’ en word graag op de hoogte gehouden over het programma van het najaar 2018.

De Prinses Máxima Centrum Academy stuurt je zo spoedig mogelijk het definitieve programma en informatie over de voorbereidingsopdracht.

Contact
Neem voor vragen contact op de Prinses Máxima Centrum Academy
M: academy@prinsesmaximacentrum.nl
T: 06-25710167

Deel deze pagina op social media