Welkom op de website van het Prinses Máxima Centrum.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu.

Lopende acties

Er worden veel acties ten behoeve van het Prinses Máxima Centrum georganiseerd. Vindt u het leuk om deel te nemen aan een event waarbij de opbrengst naar ons Centrum gaat? Bekijk hieronder de lopende acties.

  • Amsterdam is in januari 2018 gastheer van Jumping Amsterdam, de mondiale top uit de dressuur- en springsport. Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. En deze editie ondersteunt Jumping Amsterdam het beweegprogramma MAXIMAAL bewegen van het Prinses Máxima Centrum. Doel van dit programma is onder meer het leven van kinderen met kanker en hun families zo normaal als mogelijk door te laten gaan. Hiervoor zijn voorzieningen nodig die ervoor zorgen dat kinderen afleiding krijgen en actief kunnen zijn, wat bijdraagt aan hun herstel.
    Kinderen met kanker bewegen als gevolg van hun ziekte en behandeling namelijk veel minder; ongeveer 25% ten opzichte van hun gezonde leeftijdsgenoten. Voor deze groep kinderen is het belangrijk dat zij actief uitgedaagd worden in hun fysieke ontwikkeling op een voor hen passend niveau. Het beweegprogramma MAXIMAAL Bewegen maakt dit mogelijk en houdt rekening met de barrières en individuele mogelijkheden van de kinderen. Kaarten voor dit geweldige evenement zijn al in de verkoop!                                                Meer informatie vindt u op www.jumpingamsterdam.nl
  • De Lions Wassenaar-Duin organiseert een Prinses Máxima Centrum Rally. Op de dag van de rally wordt zoveel mogelijk geld in gezameld voor ons Centrum. Deelnemers betalen inschrijfgeld om mee te mogen rijden, daarnaast zoekt Lions Wassenaar-Duin zoveel mogelijk grote en kleine donateurs en sponsors. De rally met oldtimers en bijzondere auto's vindt plaats op 10 juni 2017 en voert hen door de mooiste stukjes van Nederland. De start vindt plaats bij museum Voorlinden in Wassenaar, in het Healey museum wordt een lunch geserveerd. Ter afsluiting organiseren zij een veiling en een diner in Wassenaar. Kosten voor deelname bedragen €475,- incl. € 20,- BTW. Meer informatie vindt u op www.prinsesmaximacentrumrally.nl. Of bekijk de folder als u wilt deelnemen.

 

 

Deel deze pagina op social media